Jaaa…man kan väl säga utan att överdriva ett endaste dugg att vädret har varit rätt opålitligt. Onsdagen den 3/8 skulle vi ha allsång och regnet lyckades hålla sig borta lagom tills det var dags att börja allsången i Köpmannebro…smiley.
Vi bestämde oss för att ställa in trots att Johan hade köpt ett nytt partytält och allt. Dock kom det ca 3-4 gäster runt 18.30 och vi beslöt oss för att bjuda dem på varsin våffla när de ändå hade tagit sig hit. Sedan kl 19.10 vällde det in ca 30-40 pers!! Regnet höll upp och vi bestämde oss såklart för att köra allsång. Allt för vår kära publik. Det är ju ändå dem som gör att vi håller igång och spelar smiley. Så helt plötsligt körde vi allsång från slussvaktarbostadens veranda och vilket drag det blev. “Rock´n´roll smiley. Vi hade både svenska, norska, danska och tyska medborgare i publiken. Så vi försökte oss även på att köra lite tyska låtar.

Bilden ovan är från när allsångarna var på väg hem smiley.
Om man ska summera sommaren i Köpmannebro, så har det enligt Slussvaktar´n själv varit fler glassköpare som tagit sig hit via bil än vad det har varit båtresenärer. Dock får vi skicka ut ett tack till alla er som varit här och köpt glass. Kanske ni har besparat Johan några extra kilon. Han är ju galen i glass….smiley.
Med detta sagt så håller vi tummarna att får tillbaks lite av sommaren i alla fall till vår allsångsavslutning den 17/8. Sluss och kram på er så länge smiley Slussis hälsar.