Sååå gott folk nu är vi snart inne i mars månad och jag har uppdaterat vår hemsida www.lillabandet.se lite med kommande evenmang. Så för er som vill komma och lyssna och heja lite på oss…. Nu kan ni också se var vi uppträder och komma dit och supporta. Ni som inte vill träffa oss… Då vet ni vilka ställen ni ska undvika smiley

En självklarhet när jag befinner mig vandrandes ute i vårsolen är att slänga in lite gratisreklam. Man är väl ett ljushuvve smiley

Förra veckan var det sportlov och då passade jag på att ta en liten Danmarkstur med min son, syster med familj och min pappa och vi lyckades även klämma in lite spelningar med Lilla Bandet. Bland annat i Kode där jag fick “pippi”. Måste erkänna att jag saknar att ha ett husdjur ibland….

Men men jag är ju en liten teaterapa själv (och spelemannen med i och för sig) så det faller sig väl naturligt.

Önskar er en fortsatt fin veckasmiley. Krama varandra till musiken från Primadonnan