Ja då har den underbara fotografen Jan Stalfors varit i farten igen smiley.
Den här gången tog vi bilder i Köpmannebro sluss. Inte utan att man kan se att vi hade väldigt roligt. Många skratt och galna upptåg blev det under fotosessionen.

Som ni ser kanske jag borde skaffa mig ett större huvud till att börja med, så jag ryms inuti bojen smiley. Sommaren, eller ja i alla fall sommarsäsongen närmar sig med stormsteg och vi håller just nu på att förbereda oss inför kommande allsångskvällar. Självklart kommer Lars Stam att delta så mycket har möjlighet. Vår stamgäst smiley

Hihi ett rejält falskt trumpetsolo lyckades jag “brööta” av.. Undra om Köpmannebro-borna trodde det var krig på gång smiley. Åh Johan lyckades slänga i keyboardet i kanalen…Eller gjorde han det…..Var det kanske någon som inte gillade Lilla Bandet som slängde i det… Men men det är nu uppfiskat så vi kommer att kunna ha allsång i sommar smiley

Jag lyckades även fiska upp lådbäraren himself, vilket inte var en helt lätt match. Så nu har vi då någon som kan både spela och bära lådor i sommar också smiley

Ja sedan förflyttade vi oss bort till stoppljuset. Hmmm… Undra vad detta kan innebära tro.. Antagligen stopp för trumpetsolon i slussen.. Tack så mycket Johan smiley

Hur som helst som hälsar vi er alla supporters med flera hjärtligt välkomna till allsångskvällarna som vi kommer hålla varje söndag i juli (utom den första då det är Kanalyran). Kl 16.30 kommer primadonnan leka cafébiträde och sälja våfflor med hjälp av snälla goa Ina. Kl 17.30 sjunger vi upp oss och då drar allsången igång.

“Öppna din famn, för resten av världen. Du är en del av allt det som sker..
Sträääääck ut din hand”

Väl mött hälsar Helan och Halvan alias Primadonnan och Lådis smiley