Då var vi alltså inne i november årets mörkaste månad. MEN jag måste säga att jag gillar ändå denna månaden… Det är liksom lugnet före stormen och man kan mysa inomhus med levande ljus och en god kopp te. Vi har haft en hel del speluppdag fram tills nu, men vi har oftast som mest att göra strax före jul. Själv har jag även hunnit med en liten resa till Rom med min son och min pappa. Riktigt trevligt att ladda batterierna lite.

Nu ser jag fram emot våra julspelningar som är på ingång. Vi får nog ändå lite mer julkänslor än många andra då vi får sjunga julmusik och ibland får vi även äta mycket god smaskig julmat smiley.

Nåväl många foton blir det. Vi gillar att lägga upp mycket foton både på blogg och Facebook. Man kan gå tillbaka och kika på minnen från trevliga spelningar. Här kan ni se att jag har lärt Johan att sitta fint smiley

Så tjusigt det blev Johan smiley
Vi har spelat på två 60-års kalas och ett 70-års kalas det sista. Kul med variation. På ett ställe prövade jag på att förena musiken med träning. Nytta med nöje.. Men nä primadonnor kör inte spinningcykel..

Ja så har vi också spelat på några äldreboenden i Göteborgsområdet. Ibland när vi är iväg och spelar passar Johan på att göra service på Reningsverk. Mycket charmerandesmiley, men men det är väl också bra att förena nytta med nöje dårå:

“Jag är den glade servaren jag sjunger var jag står” smiley
Johan spelar ibland på äldreboenden på egen hand. Han har här fått en ny beundrare på Håvestenshemmet. “Kom an katten det svänger”

Så var vi också på Båtmansgärdet äldreboende i Kungälv. Det ligger precis bredvid Kexfabriken. Det finns en dålig raggreplik som lyder “Hallå kexet står du här och smular”. Johan förberedde sig för många smulor framöver smiley

Idag har lådbäraren himself varit och hämtat bandets nya medlem Genos. Vi hoppas han inte har för många barnsjukdomar utan att han är snäll mot oss. Välkommen till Lilla Bandets värld och var snäll mot pappa Johan nu smiley

Slutligen är vi inte sämre utan att vi vill hänga med i teknikens under och utveckling. Så sjävklart prövar vi Snapchat filter också. Här är vårt bidrag till det som ungdomarna kallar för YOLO – dvs fritt översatt – fånga dagen och ha kul jämnt ty man lever bara en gång.

Peace and love to all you supporters out there from the box carrier and pretty woman