Nej mitt vinterland… Skulle kunna vara en låt för mig, “Primadonnan”. Kan inte påstå att jag gillar vintern särskilt mycketsmiley. Jag föredrar att kunna gå barfota i högklackade sandaletter i sommarklänning.. Det är min melodi det. MEN idag trotsade jag vintern och tog mig en promenad ut i det fina vintervädret. Det VAR inte så illa faktiskt..
smileyVälkomna tillbaka till bloggen. Det var längesedan jag var inne och skrev. Januari är lite vilomånad när man är hobbymusiker. Inte så mycket evenemang i gång, vilket innebär att man går ner lite i varv överlag. Vi har förutom flera roliga julspelningar, ett par julbord även medverkat på tre trevliga spelningar i februari. En pubkväll på Strömkarlsgården i Trollhättan, där jag fick användning för min nya 50-tals klänning:
Sedan åkte vi förra måndagen till Häggvallsskolan och måndagscaféet på Tjörn. Alltid lika trevligt där och vi har nu varit där ett flertal ggr. Johan tog på sig sin rosa tröja som han fått av sin mamma i julklapp. Härligt att han sätter lite färg på tillvaron. Det gör han på sitt sätt när han underhåller också smiley:
För tillfället repar vi också med Rulles Storband i Ljungskile. Johan spelar saxofon där och jag sjunger. Vi kommer att uppträda ihop med dem på Östraboteatern i april. Väldigt kul för mig att pröva på att sjunga lite annan sorts musik. Den här nedan har blivit min nya favvo New York New York smiley:
Förra torsdagen spelade vi även på en pubspelning på Landbogården i Trollhättan. Men va nu…. Är Johan på barvagnen smileysmileyVi kanske får svar i nästa blogguppdatering… Nää bilden är arrangerad, ni kan andas ut.
He he busige Johan…. smileyFortsätt med dina spontana ifall. Det blir roligare då.
Sedan vill jag också passa på att slå ett slag för vänskap. Ibland kan man ju behöva göra annat än att sjunga och underhålla också.. Igår kväll hade jag inget för mig…. Då sa min kollega och fina vän: stanna kvar i Mellerud så umgås vi och har lite after work och ja jag stannade och vi hade mycket trevligt och åt lite god mat. Jag fick tillåtelse att ta en fin bild.
Tack Frida smiley ps. jag är nog lite tokigare än dig i vanliga fall. Men visst blev kortet fint. Jag hittade även där här bilden som passar bra in i temat:
Slutligen så vill jag önska er alla en forsatt fin vår… om den nu kommer snart.
I´ll be back. Dagens visdomsord får bli bilden nedan:
Krama varandra till musiken// Love Primadonnan