Året har börjat med musik på allvar smiley
Vi i Lilla Bandet tog ett beslut att år 2019 ska bli vårt år. Dags att lämna ordinarie arbete med undantag för lite ströjobb här och där och ut i musikens underbara och ja förstås intensiva värld. Stort tack både till Helena Lindgren, Dalslänningen och Håkan Sannebro, Bohusläningen för fina artiklar.

Vi började i februari med en tur till Riga i Lettland med Resemakar´n, där vi träffade många trevliga människor som förhoppningsvis blev intresserade av oss och vår musik. Vi körde med “glitter och glamour” som tema och busschaufförerna på resan blev förtjusta i Johans kavaj. Någon undrade om han hade ärvt den av Thorleifs smiley

Vi fick också ett förtroendeuppdrag av härliga och goa Eva Röste på News 55, där vi fick äran att stå för moderatorskapet samt lite underhållning på scenen.

Under dessa dagar fick vi även möjligheten att bekanta oss med Clabbe och Tue i “The two boys”. Två väldigt trevliga grabbar som var lika långa som lådbäraren himself.

Vidare fick vi även möjligheten att testa på reseledaryrket på turen “Resefest Wismar” till Tyskland. Jag och Johan tog hand om varsin buss med ca 50 resenärer var. Gunilla som rattade “min buss” gjorde att jag kände mig trygg i min roll. Ni ser ju att hon är fokuserad också smiley.
Som det kändes som blev vi i Lilla Bandet mycket uppskattade även som reseledare. Vi ska ju senare i vår även ha hand om en “egen” hemlig resa i Resemakar´ns regi. Detta kommer bli spännande. Vi vet ej ens själva vart vi ska ännu smiley
Den glade gutten ovan var reseledare i buss 2 till Wismar. Alltid go´och käck mot alla gäster. Johan har en favoritlåt som heter “Säg det med ett leende” och ja bilden säger mer än ord. Man blir ju gla´ av ett glatt bemötande smiley.

Vi har också testat på att “mäss-around” och marknadsfört vår orkester på mässa både i Karlstad och Göteborg. Några bokningar har redan ramlat in och självklart hoppas vi på fler. Förra veckan ställde vi ut orkestern i en monter på Seniormässan i Göteborg och vi fick även där flera trevliga och givande möten som kan leda till fler speljobb….

Nästa vecka är det dags för Johan “Thorleifs-wannaben” att plocka fram glittret igen för då drar vi till Riga igen….. Inga gråa kavajer där, även om det är tjusigt det också. Många resenärer är anmälda till den här turen… såååå det ska bli skoj!!
Skepp och hoj och simma lugnt alla följare. Kram från Helan och Halvan smiley