Ja det är väl ingen hemlighet att vi i Lilla Bandet gillar att va me på bild, MEN det är inte bara därför vi tar en massa kort och lägger ut. Det är ju kul när man tittar tillbaka senare och ser på alla minnen och hur man förändras. Jag kan ju bara gå till mig själv. När vi startade Lilla Bandet hade jag ingen stil alls :-O … Huga jag älskade färger och framförallt rosa och lila och kombinerade dessa friskt. Öhh ja resultatet blev sådär. Numera försöker jag lite mer tänka på hur färgerna ska matchas och klär mig i kläder som mer gynnar formerna ;-). Man blir ju varken yngre eller smalare (sitter i detta nu och äter smågodis medans jag skriver “tugga tugga” :-O). Nedan har vi ett strålande exempel från 2015… Som jag såg ut ….. My God!!

Nedan följer några bilder både på mig och Lådbär´n från tidiga Lilla Bandet-år typ 2014-2015. Han kunde allt han med. Pissetofflorna togs inte väl emot av mig när han kom med dessa till en sommarspelning. Sedan gick solen i moln och han satt å frös 😀 hihihi.

Å.. jaaa.. öhhh nog har det väl blivit bättre i alla fall. Skillnaden från förr är att vi drev Lilla Bandet som hobby då och idag driver vi det som ett företag. Såhär ser vi ut idag. Kläderna har nog blivit tjusigare i alla fall och mer glitter och dräkter. Höga klackar måste man ha om man ska uppträda bredvid än nästan 2 m lång lådbärare..

Vi i Lilla Bandet har i dessa Corona-tider hållit oss levande med utomhus-spelningar på äldreboenden och live-sändningar från Holmströms musik. Man får göra vad man kan och nog blir man på gott humör när man får glädja andra med musik.

Snart öppnar Lådbärar´n slussen i Köpmannebro den 8 juni. Välkomna dit och köp go ´lösglass (nytt för i år). Jag själv kommer att bli turistvärdinna på mitt gamla jobb på turistbyrån i Mellerud. Vi ses och hörs.

Primadonnan säger “HEPP” och försök undvika att krama varandra även om det är trevligare. Kärlek till er alla. Hoppas vi ses på sommarens allsånger i Köpmannebro.